2013. április 11., csütörtök

HÍMNŐS - ANDROGÜN vagy HERMAFRODITA

Horváth László Vadna Ezt tavaly írtam. Ne kérdezd miért. Jött, áramlott. Aztán eltüntettem mert nekem is "sok" (sokk?) volt. MEGÉLÉS SZÜLTE. "2012. szeptember 28.
Az elkövetkező napok és időszak kihívása

A szerelmetes Lélek

Milyen lehetett az androgün létezés? Ez előjön Hamvas Béla írásaiban és sok más helyen. Régebben ezen úgy átsiklottam. Hogy miért is írom most? Mert ez árad ki belőlem. Nem fogom vissza. Jelen földi életünk, karmánk oldása, sorsfeladatunk megtalálása férfiként és nőként járt út. FELELŐSSÉG! Amilyen MAGAS rezgésszinten Lelki Társak ma kapcsolódhatnak hirtelen a "semmiből", az valahol az egykori androgün létezés körül keresendő szerintem. Ahogy percről percre, óráról órára változom MOST; Ahogy párommal visszatalálunk a KÖZÖS ÚTUNK TÜZÉHEZ (Hála a Teremtőnek, őrangyalainknak, vagy bárkinek is). Ahogy mindezt a hármasság szintjén megéljük, úgy az ilyen Lélektársak is TŰZZEL kapcsolódnak. Amikor a házastársak szerencsés esetben Lelki Társak is, így ezt innentől szavakkal ékesíteni nem szükséges. Minden Egy! Rendben van. Ha azonban bekopog életünk ajtaján valaki, aki szintúgy Lelki Társ, mivel az ilyen szintű kapcsolódás meztelen lélekkel jöhet csak létre, így ez nagy FELELŐSSÉG! Itt most a felelősségről szeretnék szólni. Honnan is kopoghat be? Nagyszerű lehetőség, (IGEN, LEHETŐSÉG), sok nagyszerű lélek találkozására a facebook. Azonban arra az áramlatra, információ dömpingre és emberi kapcsolatok sokaságára, amikkel ennek okán meg kell, birkózzunk így nap, mint nap, nem kevés mentális energiába kerül. Meg kell tanulni érzés és érzés között különbséget tenni. Az alkímia egyik fő szabálya Hamvas Béla írása szerint: megkülönböztetni, megkülönböztetni! Képzeld, amikor a test szellem lélek egysége, törvénye, legyűrűzik az - általunk leginkább "belakott" testi szintre: a "bizsergést" nem összetéveszteni! Megkülönböztetni, megkülönböztetni. DE ELFOJTANI IS BŰN! Mert akkor hiba csúszik az egység rendszerébe. Azon gondolkoztam még el, hogy ez az ÉRZÉS „bizsergés” milyen élethelyzetben érhet egy – akár "érettebb" kort megélt – párt: a szociális hétköznapokban kicsit megfakult párkapcsolatba most „berobban a dinamit”. Akár férfi, akár nő, akit elér ez a vonzás, mindenképp katarzis, amit ugye általánosságban ritkán, régen, vagy talán soha se élt meg igazán. ÉS ITT KELL VIGYÁZNI, mert karmikus terheket vonzhat, ha valaki olyan kapcsolatot rúg fel ilyenkor, ami szent alap és VÁLLALÁS kellett volna, legyen. (Volt is ...eddig a pontig.) Ezért terveztem megfogalmazni ezt az írást, mert ezt a veszélyt érzem! Ma könnyen ráfogják ezoterikus körökben, hogy "ja persze megtalálta a duál párját"... De most az összekapcsolódás összehangolódás időszakában, ha ezt rosszul fogjuk meg, akkor ez inkább (kezdetben virtuális, később, ha hagyod leképeződni az „anyagba”, akkor már tárgyiasult) "gruppensex" mint emelkedés. Érzésem szerint rengeteg "duál pár" fog jelentkezni mindenkinél.
 
Egyikünk férfiként, másikunk nőként éli most meg percről percre, óráról órára a VÁLTOZÁST! Az ember vállalt földi kapcsolataiban férfiként és nőként hívja KÖZÖSEN életre a jelen világ misztériumát: (Yotengrit: EGY EGYBŐL KETTŐ KETTŐ MEG EGY). A szerelem tüzében foganó gyermek. A mi ősiségünk alapegysége a család. Ez is erről szól. Most viszont érzem olyan ugrást kell tudnunk végrehajtani, ahogy a párok (házastársak) normál esetben feloldódnak egymásban, úgy most nagyobb lélekcsalád szintjén ebből a férfi - női minőségből úgy kell tovább lépnünk, hogy mi is feloldódunk egymásban. Mindezt úgy, hogy a jelen földi életben vállalt, felépített szálakat HIERARCHIKUS RENDBEN képesek vagyunk kezelni! Te is a pároddal, gyermekeiddel, sorsoddal, belső világoddal én is a párommal, gyermekeimmel, sorsommal, belső világommal. Szerintem most ez az érzés, amit megkísérlek megfogalmazni, sok földi párkapcsolat próbaköve lesz. Ez agyrém! Azt mondjuk, az egység felé megyünk. Szép gondolat. Eljárhatunk rendezvényekre, és körben állva valóban egyesítjük is energiánkat és jó az a szeretet, ami ott simogat. De mi van, amikor az egység felé elérkezik ez a szintugrás, amit bizony a duál világ törvényéből kiindulva kell megvalósítanunk. Azt, hogy férfi vagy, nő vagy, „nem úszhatod meg”. (Nem is kell, teljesedj ki, akiként megszülettél). És igen, amikor ÁRADUNK, az érzés ugyanaz, mint a SZERELEM! És itt kell vigyázni, mert, ahogy a biblia is több helyen írja (tudom, óvatosan kell kezelni, de azért arra is vigyázni kell, ne hogy a „fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntsük”), szóval, amikor olyant olvasunk, hogy "... legyetek szerelmes lélekkel" vagy valami hasonló, elsőre negédes mondatnak tűnik. ITT VAN! ELJÖTT!”
 
 
ANDROGÜN LÉTEZÉS! (Volt valamikor). És mi ezt úgy fogjuk megismerni, hogy közben a duál világunkban a legtüzesebb nőkké és férfiakká válunk. Agyrém nem?
Sokan MOST előre szaladtunk. Vagy előre szárnyaltunk? Mint korábban írtam, a szerelmetes Lélek így működik. Ismét hangsúlyozom, az életünkben felbukkanó, az egységet, összerendeződés szolgáló kapcsolatok, nem tévesztendők össze, a vállalt földi utunk során szent fogadalmainkkal, kötelékeinkkel, MÉG AKKOR SEM, ha esetleg - mai "ezós" szóhasználattal, ténylegesen DUÁL PÁROK TALÁLKOZÁSA lenne, ez a bizonyos kapcsolat!!!!! Kicsit olyan ez, mint amikor valaki eltűnik egy időre, halottá nyilvánítják, az élet megy tovább, az egyedül maradt fél ismét kapcsolatot létesít, család, gyermekáldás, telnek az évek…és aki eltűnt hirtelen megkerül. Berobban a család életébe. Itt sem „reset” gombot nyomnak általában. Ugyanígy cselekszünk mi is. Úgy Legyen!
Ha bárki iránt, aki „bekopog” ajtódon, (vagy te „nyitsz rá” valamilyen belső vezettetés miatt) ilyen "bizsergést" érzel, köszönd meg az Égnek a Találkozást, és innentől úgy becsüld, mint azt a villamos vezetéket, amiről TUDOD, hogy áram alatt van. Az áram se jó se rossz ÖNMAGÁBAN. Azonban felelőtlenül nem nyúlkálunk konnektorba, hanem befogjuk energiáját, és működtetjük.

Czeke András írása, amit a facebook kezdőlapon leltem a minap:

"a jóságból nem élek meg" mondják az emberek, - milyen igaz! IGAZ??? Próbáltad ?
Én pedig szeretek szerelmetes lenni, és szerelmem a szerelmetesség....erre az emberek még nem készek, nem értik, nem tudják elfogadni. Ezért magányos maradok.....de hát én választom ! Mert szeretek szerelmet adni, kapni, és a szerelmetesség - JóISTEN képében gondoskodik is rólam.Aki nem hiszi "járjon utána".....

Szóval, bátran csatlakozzunk a "konnektorhoz" csak bele nyúlni tilos!

Dombóvár, 2012. szeptember 28. péntek.
VADNA VAN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése